امکان ارسال «اس ام اس» بزرگ ترین تحول بعد از ورود تلفن های همراه به بازار به شمار می رفت. امکانی که حتی با ورود اینترنت به دنیای تلفن ها، کم رنگ نشده و هر روز میلیون ها نفر در جهان از پیامک برای ارتباط استفاده می کنند.
امکان ارسال «اس ام اس» بزرگ ترین تحول بعد از ورود تلفن های همراه به بازار به شمار می رفت. امکانی که حتی با ورود اینترنت به دنیای تلفن ها، کم رنگ نشده و هر روز میلیون ها نفر در جهان از پیامک برای ارتباط استفاده می کنند. جالب است بدانید که در حال حاضر سالانه حدود 7 تریلیون پیامک ارسال می شود. یعنی بیش از 200 هزار پیامک در هر ثانیه.
ایده اولیه اس ام اس در یک پیتزا فروشی در دانمارک و در سال 1984 شکل گرفت. یک مهندس فنلاندی با دو تن از همکارانش در مورد این موضوع صحبت می کردند که یک سیستم پیام رسان بسازند که بتواند پیام های متنی را روی شبکه مخابراتی GSM انتقال دهد.
هشت سال بعد SMS تبدیل به یک استاندارد شد و اپراتور وودافون در بریتانیا نخستین جایی بود که این سرویس را پیاده سازی کرد.
در تاریخ سوم دسامبر 1992 نخستین پیامک به صورت آزمایشی روی این اپراتور ارسال شد و پس از تایید آن دوران اس ام اس آغاز شد. تلفنی که در ابتدا برای ارسال و دریافت پیامک ها استفاده می شد در مقایسه با تلفن های امروزی ما یک ماموت به حساب می آمد. چرا که 2.1 کیلوگرم وزن داشت.
بد نیست بدانید در سال 1995 یعنی سه سال بعد از تولد پیامک، این سرویس همچنان محبوب کاربران نبود و کاربران به طور متوسط در هر دو و نیم ماه فقط یک پیامک ارسال می کردند.
حالا 20 سال از تولد اس ام اس گذشته و این پیام های کوتاه تبدیل به بخش جدایی ناپذیر زندگی ما شده اند.
شما روزانه چند اس ام اس ارسال می کنید؟